Thursday, March 8, 2007

Tahad kommenteerida? Hangi litsents.

Noh, valimised möödas, nii hästi-halvasti kui nad just läksid ja nüüd on kõigil vaja oma ekspertarvamust avaldada selle kohta, kes kellega ühte paati astub. Sittagi seal vahet on, nigunii jõuavad valitsused korda-paar vahetuda, mõni keerab kokku ühe solgi, mõni teine mingi teise solgi, aga ikka tuleb portaalides/päevalehtede veebiväljaannetes oma küündimatust näidata ja umbes täpselt kolme teadaoleva triviaalse ’argumendiga’ tõestada, miks üks kamp on parem kui teine. Ja no siis veel see keele ja rahvusteema…pfff.
Eniveis, samamoodi nagu mobiilide kasutamiseks, tuleks ka delfis ja mujal kommenteerimiseks eelnevalt tõestada oma vaimset võimekust ja kirjaoskust ning hankida ekspertidelt vastavasisuline lubakiri. Et ma olen vastik, jah, ja inimestel on iga õigus oma arvamust avaldada? Fuck off. Eesti rahvuslikuks väärtuseks pidid olema ajud, aga kui enamus ajusid produtseerivad ainult paska, siis on see valuuta küll lõplikult väärtuse kaotanud. Mõned illustreerivad näited.

Korduv:
[sisesta partei nimi] PETTIS OMA VALIJAID!!! (seega mulle see partei ei meeldi, ärge teda koalitsiooni võtke)

Yeah? See on tõepoolest avastus, mis väärib paigutamist samasse ritta paberi ja püssirohu leiutamise või Ameerika avastamisega. Ja parteibossid kuulavad teid, kulla vaimuvaesed, nad võtavad ka kõige kirjaoskamatumate kommentaatorite soovitused arvesse ja teevad võimuliidu sellest lähtuvalt. Seega palun kirjutage veel miljon sellist kommentaari.

/---/ nii parempoolset ja rikkastele oriendeeritud, ning rahva vaesusts süvendavat koalitsiooni ka ei taha.../---/ ka laar ajab seda, aga mõned lollid seda ei näe!

Mõned lollid võiks näha, et peale põhihariduse omandamist võetakse nende juttu palju tõsisemalt. Pärast seda eksisteerib isegi tühine šanss leida piisavalt palju mõttekaaslasi, et luua oma partei, millega hakata ’vaesdele oriendeeritud goalitsiooni’ looma. Soovin edu.

Muidugi Edgar tahtis meie palka ja ettevõtlust parandada,

Oliver, sina vä? Urmas? Ei olegi? Fuck.
News flash: Edgar tahtis palju hääli saada ja OMA ja oma kambajõmmide palka ja ettevõtlust parandada. Nagu kõik teisedki parteilased. Aga te küsige siis, kui ets koalitsioonis on (mida ta mingil hetkel väga tõenäoliselt on), et tavai, paks, kus 25 tonni on? Või parem ärge küsige, ma ütlen vastused ette. V1: me pole midagi sellist lubanud (sepik räägib juba praegu nii) V2: mis tahad, konn? [nätaki põlvega kubemesse] V3: suvaline uskumatult loll häma, millel ei ole küsimusega mitte mingisugust seost.

minge kallid eestlased nahui enda riigi keelega!!!!!!!!!))))))))))))))) ))) saite aru, et inimestel on palju teist asju mida on vaja teha...kui mul ei ole mida teha, siis võib olla ma õppin teie keel... aga kui ise seda tahan, aga mitte kui te seda mule ütlete
vs
no on mõnel tiblal midagi öelda ka veel oma kaitseks vä? ma hoiaks küll oma suu kinni! tõmmake minema siit . minge venemaale nälgima! teil on vedanud et eestis saate elada aga ei saa aru ju.tebiilikud! välja kõik russid!!

Ma annaks palju, kui oleks võimalik kõik sellised tüübid aljoša juurde koondada ja üks korralik gladiaatorite võitlus korraldada. Kui kõik säänsed idioodid üksteist surnuks kolgiksid, tõuseks eesti HDI arvestuses hea mitu kohta kõrgemale.

Aga pool Eestimaa valijaid hääletas Keskerakonna poolt ? Ärge unustage seda !

Ah sellepärast siis Savisaar ei saagi omatahtsi valitsust moodustada.

SEE OLI VÕIBOLLA VENE DUUMA MINISTRITE NIMEKIRI.PUTIN LUBAS SAVISAARELE EESTI MAHAMÜÜMISE MINISTRI KOHTA.EDGAR VÕTA PRONKSÕDUR JA OMA LASNAMÄE VENE VALIJAD JA MINGE VENEMAALE.SEAL ON SU KOHT.SEAL SAAD HÜÜDA -TEHTUD!!!

Jah. Putin ise küll ei saanud tulla, aga Lavrov rääkis mulle ka, et sai nagu lubatud üht-teist. Aint prokssõduriga on siuke diil, et see oli plaanis Kim Jong Iliks ümber lõigata ja Edgari valijate abiga Põhja-Koreasse vedada. Maad mööda. Köiega. Inimjõul.
Yeah right. Huvitav miks Putin mulle ette ei kanna, mida ta Edgarile lubanud on?

Samas jälle, kui karjajuhid puistavad selliseid pärleid:

/---/Valimistulemusi mõjutas aga tublisti kallutatud meedia: “Võtame kasvõi presidendi balli ülekande, seal olid ju ainult ühed tegelased,” /---/Eesti maksubaas on üliõhukeseks tehtud, ühiskond on sidumata, meil on lühim eluiga ja suurim aidsi nakatunute arv, 13 800 süstivat narkomaani /---/ “Eks meie tegime teisi alasid ja seal oleme me ikka Euroopas päris kõvad tegijad,” lisas ta, kui viidati, et Rahvaliit oli ju valitsuses.

siis pole nagu ka vähemtähtsatelt määgijatelt midagi paremat oodata.

Minge kooli.

Head naistepäeva.

No comments: